Entrada destacada

SELECCIONAR L'ENTRADA

28 d’abr. 2017

HISTÒRIA


L'ASSOCIACIÓ


QUÈ ÉS I QUIN OBJECTIU TÉ?

L’origen de la idea de la creació de les Aules va ser a la Universitat de Tolosa, una extraordinària labor que va portar a terme el sociòleg Dr. Pierre Velhàs a l’any 1973.
Tot pensant que moltes persones, un cop alliberades de l’obligació de la feina podrien ampliar els seus coneixements, a la vegada que n’adquirien de nous. 

A partir d’aquella idea s’han anat estenent en tot el mon, a Catalunya van iniciar-se l’any 1982 i actualment són 51 Aules.

Al any1992 va ser al barri de Poblenou quant va ser creada l’Aula de Extensió Universitària “Endavant Sant Martí”, i que te per objectiu difondre la Cultura i la formació de caràcter Universitari entre la Gent Gran a través de conferencies que impartierien professors universitaris. A QUI S’ADREÇA ...

A totes les persones majors de 55 anys que tenen inquietud per ampliar coneixements d’una manera molt didàctica i senzilla.PROGRAMA D’ACTIVITATS.

Interculturalitat i Noves Tecnologies.
Tots els dimecres de 17,30 a 19 hores una conferència setmanal a càrrec de prestigiosos Professors de la Universitat amb temes tant variats com Música, Medicina, Literatura, Art, Astronomia,
Local Social    "CAN FELIPA" 
 "CAN FELIPA"  ABANS DE LA REMODELACIÓ